Globale Seniorer

Europagruppen indkaldes til stormøde

Planlægning for 2024

Mødet afholdes den 9. januar 2024 i Store Claus, Byens Hus, Hellerup. Nye medlemmer er velkomne.

Europa Arbejdsgruppen indkalder til møder for at høre medlemmernes ønsker for det kommende år: HVAD vil I gerne fokusere på i det kommende år? Lad os sammen planlægge relevante og spændende møder og evt afklare om der er interesse for flere rejsegrupper – hvordan og hvorhen? Hvilke dele af Europa vil folk beskæftige sig med – og hvordan?

Ole Aabenhs har nedlagt EuropaNYT møderne i sin nuværende form, men har nye ideer til det kommende år, hvor den store valgbegivenhed naturligvis er Europa Parlamentsvalget i juni. Hvad er EUs fremtidige rolle i en ny verdensorden med dynamiske alliancerog nye økonomiske og pragmatiske interesser?

Nordirlands rejsegruppe vil afrapportere fra en vellykket og fremfor alt lærerig tur til Nordirland i september 2023. Forud for rejsen var forberedelsesforløbet rigtigt fint, med flotte boglister af fag- og skønlitteratur til selvstudier og læsegruppediskussioner samt naturligvis fine foredrag, der var åbne for alle GS medlemmer. Hvad kan vi lære af denne rejseform og hvad kan vi gøre for de gode mennesker, der delte deres erfaringer med os? Måske har I ønsker og forslag til nye tematikker, lande / regioner og ressourcepersoner eller rejser? Hvis I ikke kan deltage på selve mødet, kunne I evt skrive til mig. 

NYE MEDLEMMER I EUROPA TEMAGRUPPEN ER MEGET VELKOMNE OG KAN VÆRE MED FRA STARTEN NÅR VI PLANLÆGGER FOR 2024! 

Af hensyn til indkøb til forplejning på mødet bedes I indbetale 25 kr ved tilmelding til box18276 (GS kaffe mm). 

11. december 2023