Globale Seniorer

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Det Globale Syd
– Globale Seniorer slutter foråret af!

juni 14, kl. 14:00 - 16:00

Free

På oplæg af Lars Engberg Pedersen, sætter Globale Seniorer det globale syd, verdensordenen og udviklingssamarbejdet til debat. Vi slutter af med at ønske god sommer over et glas

Et indledende oplæg ved Lars Engberg Pedersen, seniorforsker på DIIS efterfulgt af en diskussion modereret af Povl Anker Andersen, global senior – med opfordring til at alle globale seniorer om at deltage!

“Det Globale Syd er en broget, men i stigende grad selvbevidst gruppe lande, der stiller krav om både bedre bilateralt samarbejde og større international indflydelse. Især i Afrika udspiller der sig samtidig en geopolitisk konkurrence, hvor Kina, Rusland, EU og delvist USA bejler til regeringerne. Det handler om den fremtidige verdensorden, som ikke bare skal
sikre fred, men også om løsninger på de mange globale kriser som følge af klimaforandringer, ulighed, pandemier, inflation, gæld, m.v.”

Er den danske regerings pragmatiske idealisme i udenrigspolitikken vejen frem, og hvilken rolle spiller udviklingssamarbejdet?”

Globale Seniorer takker for forårssæsonen 2024 og inviterer alle deltagere til et enkelt køligt glas og en snack i Agoraen i stueetagen ud til gården – også i Byens Hus.
RIGTIG GOD SOMMER!

Mødedeltagelse er gratis. Kaffe, the mm. kan tilkøbes for kr. 25 pr. MobilPay til box18276.

Detaljer

Dato:
juni 14
Tidspunkt:
14:00 - 16:00
Pris:
Free
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangør

Nina Ilona Ellinger
Phone
25751135
Email
ninaellinger@gmail.com

Sted

Byens Hus, Forsamlingen på 1. sal
Hellerupvej 24
Hellerup, 2900 Danmark
+ Google Maps