Globale Seniorer

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nordirlands arbejdsgruppe – Zoom med Gerry Hanna

12. maj 2023, kl. 11:00 - 12:00

Gratis
Kære Ole, Ida, Finn og Nina.
Ida og jeg har i dag talt om en slags dagsorden for Zoommødet med Gerry Hanna på fredag kl. 11. Ida har jo lavet lidt research omkring fagbevægelsen i Nordirland, som jeg vedhæfter, hvis I ikke skulle have fået læst hendes noter. De ligger også i dropboxen under Artikler og Noter.
Formålet med snakken er jo at planlægge besøget i Nordirland. Vi har tidligere skrevet til ham, at vi er interesseret i at høre om Fagbevægelsen under the Troubles og op til i dag.
  • I første omgang vil det være fint, hvis Gerry kan fortælle lidt om sig selv og sine erfaringer inden for fagbevægelsen. Vi kan også kort præsentere os selv. Han har fået information om GS, men måske har han spørgsmål.
  • Dernæst vil vi høre om han har forslag til hvem gruppen kan mødes med når vi kommer til Nordirland. Det vil f.eks. være fint med en kontakt i Derry (se Idas noter). Er der noget oplagt læsestof om fagbevægelsen?
  • Endelig vil vi høre om han har forslag til en person/er, som kan lave en guidet tur i Belfast og Derry med The Troubles og/eller historie som tema. Det skal helst være lørdag d. 9.9 i Belfast og 13.9. i Derry.
  • Andet?
Altså kort fortalt er dagsordenen:
  1. Præsentation
  2. Forslag til kontakter i Belfast og Derry
  3. Forslag til kontakter til guidet ture i Belfast og Derry.
  4. Andet?
Jeg regner med at mødet vil vare 30-40 min. – højst 1 time.
Vil foreslå, at Ole er ordstyrer og Ida har tilbudt at skrive referat.
Har I kommentarer til ovenstående og/eller andre forslag, så følg denne email tråd med kopi til os alle så samler jeg trådene torsdag aften.
Mange hilsner
NinaW

Detaljer

Dato:
12. maj 2023
Tidspunkt:
11:00 - 12:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Nina Wernberg
Phone
23390659
Email
Nina@privat.dk

Sted

Zoom møde
Zoom møde Danmark + Google Maps